پیام دکتر رنجبران به مناسبت روز بیماری های خاص و صعب العلاج

مناسبت ها

کد خبر:1286

تعداد بازدید : 153

1405-02-18

دکتر رنجبران مدیرعامل شرکت آتیه‌سازان حافظ به مناسبت روز بیماران خاص و صعب العلاج با صدور پیامی، بر تداوم اقدامات حمایتی این شرکت برای تسهیل خدمات بیمه تکمیلی درمان به بیماران خاص تأکید کرد.

 به گزارش روابط عمومی آتیه سازان حافظ ، در این پیام آمده است :

 *یا من اسمه دواء و ذکره شفاء*

  ۱۸ اردیبهشت‌ماه، روزی برای یادآوری مسئولیت سنگین همه ما در قبال عزیزانی است که به دلیل شرایط بیماری، بیش از دیگران نیازمند حمایت عاطفی خانواده‌ و پشتیبانی نهادهای خدمت‌رسان هستند ، افرادی که با اراده‌ای استوار، مسیر درمان را با امید به بهبودی طی می‌کنند.

 در سال‌های اخیر نیز شاهد گام‌های مؤثر دولت و مجلس در ایجاد «صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج» هستیم که از طریق بیمه‌های پایه سلامت و تأمین اجتماعی اجرایی می‌شود. 

  در همین راستا، بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ نیز با هدف تکمیل خدمات بیمه‌های پایه و در چارچوب مسئولیت اجتماعی خود، همدل و همراه با بیمه‌شدگان تحت پوشش که با بیماری‌های خاص مواجه هستند، اقداماتی از جمله ؛ کوتاه‌ کردن فرآیندهای ارائه خدمت از طریق ایجاد باجه‌های اختصاصی در شعب،  تسهیل دریافت داروهای خاص در داروخانه های طرف قرارداد ، توسعه خدمات الکترونیک ، افزایش سرعت در رسیدگی و پرداخت خسارت‌های درمانی و برای اولین بار ارائه خدمات بدون سقف به بازنشستگان تامین اجتماعی دارای بیماری خاص را به اجرا درآورده است. 

 همواره نصب‌العین اینجانب و همکارانم در خدمت رسانی به تمامی بیمه‌شدگان علی الخصوص بیماران خاص، فرمایش حکیمانه رهبر شهید انقلاب است که فرموده‌اند: «بیمار جز رنج بیماری، نباید رنج دیگری داشته باشد.» و ما با استفاده از همه ظرفیت ها ، می‌کوشیم تا بار هزینه‌های درمانی و دغدغه‌های مالی این عزیزان و خانواده‌های گرامی آنان را کاهش دهیم 

  از خداوند متعال برای همه هموطنانم به ویژه بیماران خاص و صعب‌العلاج، سلامتی، آرامش و بهبودی کامل مسئلت دارم.

 دکتر حسین رنجبران  

مدیرعامل شرکت آتیه‌سازان حافظ

 

 

ارسال دیدگاه :