مدیر عامل آتیه سازان حافظ از به روزرسانی مطالبات مراکز درمانی سرپایی تا آخر آبان خبر داد.

مطالبات مراکز درمانی سرپایی به روز شد
نشست مدیرعامل کد خبر:577 1402-12-23

به گزارش روابط عمومی آتیه سازان حافظ ، دکتر علیرضا نمازی در نشست با مدیران شعب سراسر کشور ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان از زحمات و تلاش‌های همکاران تقدیر کرد.

وی با بیان اینکه خدا را شاکریم که توفیق خدمت را نصیب ما کرده است، گفت: با وجود همه نواقص غیر قابل پیش‌بینی که در طول انجام هر کاری ممکن است رخ دهد، سعی و کوشش کارمندان شرکت آتیه سازان حافظ برای خدمت رسانی به بیمه‌شدگان قابل ستایش است.

دکترنمازی با بیان اینکه حرکت رو به جلوی آتیه سازان حافظ کاملا مشهود است و به حمدالله در شرایط خوبی به سر می‌بریم از پرداخت مطالبات آزمایشگاه‌ها،رادیولوژی‌ها و فیزیوتراپی‌های طرف قرارداد تا پایان آبان ماه سال جاری خبرداد و تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مطالبات این مراکز تا پایان سال جاری را نیز پرداخت خواهیم کرد.

مدیرعامل آتیه سازان حافظ در پایان از دکترمحمد مهدی ناصحی مدیر عامل محترم سازمان بیمه سلامت ایران ، اعضای هیات مدیره این سازمان ،اعضای هیات مدیره شرکت آتیه سازان حافظ و تمامی کسانی که در سال جاری به پیشبرد اهداف شرکت کمک نمودند قدردانی کرد .

گفتنی است در ادامه این نشست دکتر مهدی قنادی معاون فنی و نظارت ، دکتر هوشنگ فولادی معاون توسعه مدیریت و منابع و مهندس مجتبی ملازم الحسینی معاون امور شعب ،بازایابی و توسعه بازار نیز ضمن تقدیر از عملکرد کارمندان، برخی از اهداف و برنامه‌های سال آینده را تشریح کردند.

مطالبات مراکز درمانی سرپایی به روز شد مطالبات مراکز درمانی سرپایی به روز شد مطالبات مراکز درمانی سرپایی به روز شد مطالبات مراکز درمانی سرپایی به روز شد مطالبات مراکز درمانی سرپایی به روز شد
ارسال دیدگاه :