پیگیرتسریع در پرداخت مطالبات آتیه سازان حافظ از تامین اجتماعی خواهیم شد

مجلس شورای اسلامی

کد خبر:1030

تعداد بازدید : 34

1404-07-06

مدیر شعبه استان قم آتیه سازان حافظ به همراه رئیس و اعضا هیئت مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان با نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی دیدار کردند .

به گزارش روابط عمومی آتیه سازان حافظ، در این جلسه که در دفتر دکتر محمد منان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد ، موضوعات مربوط به بازنشستگان تامین اجتماعی علی الخصوص بیمه تکمیلی درمان مورد بررسی قرار گرفت .

  زهرا سادات نصرالهی مدیر شعبه استان نیز به ارائه گزارشی از فرایند خدمت رسانی در راستای اجرای بیمه تکمیلی درمان به بازنشستگان شریف استان  قم پرداخت. 

معوقات چندین ماهه سازمان تامین اجتماعی به شرکت آتیه سازان حافظ ( حق سرانه بیمه تکمیلی بازنشستگان ) و مسایل و‌ مشکلات ناشی از آن نیز در این جلسه مطرح گردید.

دکترمحمدمنان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز از پیگیری مجلس برای تسریع در پرداخت مطالبات آتیه سازان حافظ و استمرار خدمات با کیفیت بیمه تکمیلی درمان به بازنشستگان تامین اجتماعی تاکید کرد .

16.jpg 142.18 KB

15.jpg 300.97 KB


ارسال دیدگاه :