به گزارش روابط عمومی آتیه سازان حافظ، طاهره فتاحی مدیر شعبه کاشان آتیه سازان حافظ در دیدار با مهدی هنرمندی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه کاشان گزارشی از خدمات بیمه تکمیلی درمان به 65 هزار بیمه شده تحت پوشش آتیه سازان حافظ در کاشان که اغلب بازنشستگان و خانواده های آنها هستند ارائه کرد و گفت : با وجود عدم پرداخت حق سرانه بیمه بازنشستگان معزز از سوی سازمان تأمین اجتماعی از فروردین ماه سال جاری تاکنون، شرکت آتیهسازان همچنان به تعهدات خود پایبند بوده و اسناد بیمهشدگان را پذیرش میکند و مراکز درمانی طرف قرارداد به صورت فعال نیز به مراجعین خدمات ارائه می دهند .
وی افزود، تداوم این عدم واریزی از سوی تامین اجتماعی که مبلغی بالغ بر 13 هزار میلیارد تومان می باشد ، موجب عدم پرداخت فاکتورها از فروردینماه به بیمهشدگان شده است.
مهدی هنرمندی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه کاشان نیز ضمن قدردانی از مدیریت و کارکنان شعبه، که با وجود مشکلات ناشی از عدم واریزی، مراکزدرمانی طرف قرارداد همچنان به بازنشستگان معزز، خدمات ارائه می دهند ، اعلام کرد که موضوع را پیگیری خواهند نمود .
ارسال دیدگاه :