شهریور 02، 1404
به پرتال آتیه سازان حافظ خوش آمدید
آخرین اخبار
برچسب ها
مدیرعامل آتیه سازان حافظ در جمع اعضای هیئت مدیره کانون بازنشستگان استان آذربایجان شرقی از انعقاد تفاهم نامه با بانک عامل برای پرداخت بدون تاخیر خسارت درمان از محل اعتبارات شرکت خبر داد.

قراردادها
کد خبر:519
1402-08-22
به گزارش روابط عمومی آتیه سازان حافظ ، نشست مشترک رییس و اعضای هیئت مدیره کانون بازنشستگان ومستمری بگیران تامین اجتماعی استان آذربایجان شرقی با مدیرعامل ومعاونان شرکت آتیه سازان حافظ و با حضورمدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی در تبریز برگزارشد .
دکتر نمازی در این مراسم گفت : اولویت آتیه سازان حافظ عمل به تعهداتش در قبال بیمه شدگان وموسسات درمانی طرف قرارداد در زمان مقرر بدون حتی یک روز تاخیر است .
مدیرعامل آتیه سازان حافظ افزود: به همین منظور تفاهم نامهای با بانک عامل منعقد شده که چنانچه به هر دلیلی تامین منابع مالی خسارت درمان از سوی بیمهگذار با تاخیر صورت گیرد، بانک مجاز است تا از محل اعتبارات شرکت، مطالبات بیمه شدگان را پرداخت کند.
در ادامه این نشست هر یک ازاعضای هیئت مدیره کانون بازنشستگان این استان، ضمن اعلام رضایت از خدمات آتیه سازان حافظ ، پیشنهادات و نظرات خود را مطرح کردند .
ارسال دیدگاه :