بیمه درمانی اکمل محور هم‌اندیشی دکتر ادیانی با تعدادی از رؤسای کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش

بیمه اکمل

کد خبر:1343

تعداد بازدید : 52

1405-05-07

نشست هم اندیشی دکتر ادیانی با تعدادی از رؤسای کانون‌های منتخب بازنشستگان آموزش و پرورش سراسر کشور برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی آتیه سازان حافظ، جمعی از رؤسای کانون‌های منتخب بازنشستگان آموزش و پرورش سراسر کشور با حضور در شرکت آتیه‌سازان حافظ، در نشستی صمیمانه  با دکتر ادیانی، سرپرست شرکت آتیه سازان حافظ، دکتر جباری، رئیس هیئت‌مدیره، معاونین این شرکت و تعدادی از مدیران ستادی، مسائل و ظرفیت‌های خدمات بیمه درمانی اکمل را بررسی کردند.

در این دیدار، رؤسای کانون‌های منتخب بازنشستگان آموزش و پرورش ضمن قدردانی از خدمات ارائه‌شده در قالب بیمه درمانی اکمل در استان‌های متبوع خود ابراز رضایت کردند و به طرح دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند .

گفتنی است، بیمه درمانی اکمل، به عنوان یکی از طرح‌های موفق شرکت آتیه‌سازان حافظ با ارائه پوشش‌های جامع درمانی به بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری به ویژه بازنشستگان فرهنگی، توانسته است رضایتمندی بالایی را ایجاد کند.



ارسال دیدگاه :