انعقاد قرارداد بیمه اکمل کانون های بازنشستگی کشوری استان کرمان با آتیه سازان حافظ

بازنشستگی کشوری

کد خبر:630

تعداد بازدید : 11

1403-03-21

قرارداد بیمه اکمل کانون های بازنشستگی کشوری استان کرمان برای سومین سال متوالی با شرکت آتیه سازان حافظ منعقد شد .

به گزارش روابط عمومی آتیه سازان حافظ، مدیر شعبه استان کرمان آتیه سازان حافظ با اعلام این خبر گفت : با توجه به رضایتمندی بازنشستگان کشوری استان کرمان از کیفیت خدمت رسانی شرکت آتیه سازان حافظ در زمینه‌ی بیمه اکمل برای سومین سال متوالی این قرارداد منعقد شد.

وی افزود ، بازنشستگان کشوری تحت پوشش این قراردادبه مدت یک سال تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ از خدمات بیمه اکمل بهره مند می شوند.

حمیدرضا کیانی راد در خصوص تعهدات این قرارداد تصریح کرد، در طرح بیمه اکمل بیمه شدگان خدمات درمانی ویژه ای ازجمله : ویزیت، داروهای بیمه ای و آزاد ، سمعک ، اروتز و خدمات دندانپزشکی را دریافت خواهند کرد

گفتنی است این قرارداد با حضورروسای کانون های بازنشستگی کشوری استان کرمان و مشاوراجرایی مدیرعامل شرکت آتیه سازان حافظ در امور بیمه اکمل منعقد شد.

انعقاد قرارداد بیمه اکمل کانون های بازنشستگی کشوری استان کرمان با آتیه سازان حافظ
ارسال دیدگاه :