به گزارش روابط عمومی آتیه سازان حافظ ، علی اصغر بیات رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان تهران با حضور در اداره اسلامشهر آتیه سازان حافظ ضمن گفتگو با بازنشستگانی که به این اداره مراجعه کرده بودند ، از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات قرار گرفت .
وی همچنین در جلسه با دکتر مجتبی میرآخوری رئیس اداره اسلامشهر راه کارهای ارتقاء خدمات بیمه تکمیلی درمان به بازنشستگان را بررسی کرد .
دبیر کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی ضمن بازدید از واحدهای مختلف این اداره گفت : بار بالای مراجعه بازنشستگان به اداره شهرستان اسلامشهر که شهرهای بهارستان، رباط کریم و چهاردانگه را نیز پوشش میدهد ، باعث اهمیت این اداره آتیه سازان حافظ در این منطقه شده است .
علی اصغر بیات در ادامه ضمن اعلام رضایت از فعالیت این اداره در تکریم ارباب رجوع و سرعت ارائه خدمات تصریح کرد ، افزایش قرارداد آتیه سازان حافظ با مراکز درمانی موجب رضایتمندی بیشتر بیمه شدگان شده است .
انتهای پیام./
ارسال دیدگاه